Receptkönyv: Párolt zöldségek olíva olajjal

Közzétéve: 2015 09. 7. Szerző:



Párolt zöldségekpárolt zöldségek hozzávalók

Hozzávalók

Cukkini,
sárgarépa,
Lila hagyma,
Póréhagyma,
Lila káposzta,parolt zoldsegek
Fejeskáposzta,
Gomba,
Zöldpaprika,
Kaliforniai paprika,
Paradicsom
Extra szűz olívaolaj,
Só,
Bors,
Tárkony,
Kakukkfű

főzés közbenA zöldségeket kb azonos méretű kockákra vágom, az olívaolajon megpárolom, mikor a zöldségek már puhák, de még roppanósak, megfűszerezem., néhàny percig még sütöm, majd lezárom, és fogyasztható. Rizzsel de önmagában is finom.
A zöldségeket nem egyszerre teszem az olajra, utoljára a lila hagymát.
A zöldségek aránya tetszés szerint alakítható, közülük elhagyható a hagymàk kivételével bármelyik, illetve más zöldséggel bővíthető.

Jó étvágyat mindenkinek 🙂

Szerző: Kati