“Az ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik”
(Lao Ce)

csopkep

A mi közös utunk 2010-ben Nepálban indult, amikor Ádám vezetésével kis csapatunk nekivágott felfedezni a Himaláját és Ázsia titokzatos és magával ragadó világát.

Hamar kiderült hogy sok a közös pont az érdeklődési körünkben, így pár év eltelével közös vállalkozásba fogtunk. Célunk hogy másokkal is megosszuk az egészséges és természes életmód illetve gyógyászat iránti lelkesedésünket és szenvedélyünket.


adam-erika

Ádám kis csapatunk “guruja”, több mint tíz évig tanult és élt Indiában ahol 1995-ben Hindu pappá is szentelték. Hazaköltözése óta ajurvédikus gyógyítóként, asztrológusként, jógaoktatóként és shiatsu és reiki terapeutaként is tevékenykedik.

Erika a csapat logisztikusa. Munkája és hobbija révén is sokat utazik a nagyvilágban: 2011-14 között Ázsiában – Mumbaiban és Bangkokban élt és dolgozott. Jelenleg Magyarországi bázisáról intézi az árubeszerzést és két lovastúra között a következő úticélon-állomáson töri a fejét.

Kriszti fogja össze és intézi a napi teendőket, ő kis csapatunk ‘motorja’. Két kislánya mellett ráérő idejében utazásokat szervez, salsát tanít és mindig valami újat tanul: legyen az ayurvéda, asztrológia vagy archaikus rendszerelmélet.