Arjuna – Felüdülés a szívnek és érrendszernek

Az Arjuna a Terminalia arjuna nevű fa kérgének őrleményéből készül. Terminalia arjunaSzívtonizáló hatású készítmény. Magas koleszterinszint, koszorúér betegségek ér-regenerálás, magas vérnyomás esetén jellemző a használata. Erősíti a szívizmokat, segíthet regenerálódni szívbetegség és a szívet ért támadások után.

Megfigyelt hatásai:

Koleszterinszint-csökkentő hatása van. Egészségesen tartja a szívet azáltal, hogy csökkenti a stressz, az idegesség negatív hatásait. Csökkenti az érelzáródás esélyét, táplálja a szívizmokat. Enyhíti a mentális stressz okozta feszültséget, idegességet. Elősegíti a sebek, égési sebek gyógyulását és optimalizálja a vér alvadását. Az Arjuna természetes módon hangolja át a szívet a megfelelő működésre, optimalizálja a szívverést, segít kiegyensúlyozni a szívizom energiáját, optimalizálja a vérnyomást és a pulzusszámot. Segít beállítani a trombocita (vérlemez) funkciót illetve segíti a fehérjék (lipidek) vérben való felszívódását.

Klinikai kutatások

Klinikai vizsgálatok során arra a következtetésre jutottak, hogy hatékony megoldás lehet a koszorúér betegségekre, szívelégtelenségre és a magas koleszterinszintre. Kiváló vírusölő és mutáció csökkentő hatása van. Q10 co-enzymet tartalmaz amely segíthet csökkenteni a vérnyomást.

Aktív hatóanyagok

A Terminalia aktív hatóanyagai tartalmaznak tanninokat, kardenolidot, triterpenoid szaponinok (arjunikus sav, arjunolikus sav, arjunglikozidok) flavonoidok (antioxidáns tulajdonságú növényi anyagok), oligomer proantocianidinok (OPC-k), fitosterolok, kalcium, magnézium, cink és réz.

Kiszerelés és adagolás:

Egy doboz tartalma: 80db kapszula, 1 kapszula nettó súlya 400mgr (+100mgr maga a kapszula, sok helyen csak a bruttó súlyt tüntetik fel, a kapszulákban pedig 250 vagy 390 mgr van, erre érdemes odafigyelni)
Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula

Kerülje a koffeint és a szénsavat a gyógynövény bevételével egy időben!

Általános hatásai az Ayurvédikus megfigyelések alapján:

  • Koleszterin csökkentő
  • Egészségesen tartja a szívet azáltal, hogy csökkenti a stressz és az idegesség negatív hatásait
  • Csökkenti az érelzáródás esélyét, táplálja a szívizmokat
  • Elősegíti a sebek, égési sebek gyógyulását és a vér alvadását

Ayurvédikus megfigyelések alapján betegségek kezelésében használt:

  • Szív- és érrendszeri betegségek
  • Magas koleszterin
  • Stressz, szorongás okozta szívbántalmak

Akik már kipróbálták – Vásárlói vélemények

“Idősebb családtagjaim közül többeknek vásároltunk Arjunát főként vérnyomás, és szívproblémák kapcsán. Sok gyógyszert szedtek, amik mellett ugyanúgy nem múltak panaszaik, pl. lábvizesedés, vérnyomás ingadozás. Már a szer szedésének elkezdése után 2 héttel jelentkeztek a pozitív hatások, elmúlt a vizesedés, a vérnyomás és pulzus teljesen helyre állt. ” R.V.K.

Ár: 3790 Ft
Kiszerelés: 80 kapszula
Kosár