Brahmi – Felfrissülés az agynak

A Brahmi (Bacopa Monnieri) egy olyan gyógynövény amit az ayurvédikus gyógyászatban az idegrendszer erõsítésére, memória,- és koncentrálóképesség növelésére, asztmára, Alzheimer-kór kezelésére használnak. Szorongás-oldó gyógyhatású szerként is alkalmazzák az ayurvédikus orvoslásban, javítja a szervezet stressz tűrő képességét.

Miből áll?

A Bacopa Monnieri növény leveléből készített szárított, őrölt por.

Megfigyelt hatásai:

Az ayurvédikus gyógyászatban azt tartják, hogy a Brahmi optimalizálja az agyfunkciót, fokozza a mentális teljesítményt, a stressz tűrésképességét. Fiatalítólag hat az idegekre és az agysejtekre. Évszázadok óta alkalmazzák a memória erősítésére és az összpontosítás elősegítésére.

Támogatja az idegrendszert, ezért jótékony hatással van a gyomorfekélyre.

Alzheimer kór esetén hatásos lehet, mert serkenti az ingerület átvitelt.

Klinikai kutatások 

A kutatások megmutatták, hogy a Brahmi pozitívan hat a kognitív funkciókra, különösen a memória, tanulás és a koncentráció területén.

Használata ajánlott koncentráció javítására, a memória és a figyelem fejlesztésére.

Kiszerelés és adagolás:

Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula

Egy doboz tartalma: 80db kapszula, 1 kapszula nettó súlya 400mgr (+100mgr maga a kapszula, sok helyen csak a bruttó súlyt tüntetik fel, a kapszulákban pedig 250 vagy 390 mgr van, erre érdemes odafigyelni)

Akik már kipróbálták – Vásárlói vélemények

“Csak pozitívat tudok írni,mind a termékről (Brahmi), mind pedig az áruházról. Brahmi 1-1,5 hét szedése után, már észrevehetően javult a memóriám, könnyebben tudtam koncentrálni, nem éreztem magam “szétesettnek”. Vizsgák, fontos megmérettetések, nehezebb életszakaszok esetén,csak javasolni tudom!” Gy.M.

“A Brahmit a kineziológusok tanácsára kezdtem el szedni, kimerült, túlhajszolt, stresszel teli időszakom volt. Lelkileg is dolgoztam magamon, de, 2-3 hét múlva, kevéssé szorongtam, összeszedettebb, harmonikusabb lettem. Most egy szintén nehezebb időszak vár rám, így megelőzésként, és szinten tartásként újra rendelem.” Zsuzsi

Ár: 3990 Ft
Kiszerelés: 80 kapszula
Kosár