Szakácskönyv: Kóstolj bele az ájurvédába

70 ínycsiklandozó ayurvédikus recept Indiából, az ízek és fűszerek hatása a szervezetünkre és gyakorlatias tanácsok az ayurvédikus étkezés és a testalkatunkhoz illő ételek áttekintésével.

Az ayurvédikus gyógyászat egyik alapköve, hogy egészségünk megőrzése a megfelelő táplálkozással kezdődik. Hémangi szakácskönyve nem csak az india konyha rejtelmeibe vezet, de nagyszerűen összefoglalja, hogyan kapcsolódik össze test-alkat típusunk (dosha) és az ízek-ételek világa. Mely táplálékok kedveznek nekünk és melyek okozhatnak problémát az egészségmegőrzésben.

Az ayurvédikus konyha testalkatunk szerinti különbözőségeinket és betegségeink eltérő kiváltó okait feltárva személyre szabott, természetes gyógymódot ajánl számunkra.

Mit találsz a könyvben?

  • 70 nagyszerű, könnyen elkészíthető receptet az indiai konyha változatos palettájáról
  • gyakorlatias tanácsokat az ájurvédikus egészségmegőrzés alapjairól
  • leírást az indiai konyhában leggyakrabban használatos fűszerekről
  • megismerheted az ízek szervezetünkre gyakorolt hatását összekötve a test-alkat típusokkal

Ha kedvet kaptál hogy kipróbáld, nézd meg rövid videónkat az indiai konyháról-főzésről,  római köményről, a kurkumáról vagy próbáld ki fűszerválasztékunkat.

Ár: 3990 Ft
Kiszerelés: 1 db
Kosár